Ga naar hoofdinhoud

Serie 57 Multi-Legend HMI voor intuïtieve statusinformatie in het OV

Met een 3" TFT display, geïntegreerde sensor voor het aanpassen van de helderheid van het display en de brede kijkhoek, is het display ontworpen voor gemakkelijke herkenning (foto: EAO)

EAO, leverancier van innovatieve, intuïtieve en betrouwbare Human Machine Interfaces (HMIs) zet opnieuw de standaard in het openbaar vervoer met de innovatieve Serie 57.

Voor toepassingen in het openbaar vervoer zijn intuïtieve indicators nodig met symbolen die onder alle omstandigheden zichtbaar en direct te herkennen zijn. Passagiers moeten bijvoorbeeld van een afstand snel kunnen zien of een toilet vrij, bezet of buiten gebruik is, zodat ze niet onnodig tijd verliezen met wachten of zoeken naar de voorzieningen.

Intuïtief in gebruik

Bij brand is het vooral belangrijk dat het alarmsymbool snel herkenbaar is. En er zijn nog tal van andere aanwijzingen die belangrijk zijn voor de passagiers. De Serie 57 Multi-Legend Display is intuïtief in gebruik, biedt flexibiliteit in bediening, is gemakkelijk te onderhouden en voldoet aan alle relevante normen voor het openbaar vervoer.

Aanpassing helderheid

Met een 3″ TFT display, geïntegreerde sensor voor het aanpassen van de helderheid van het display en de brede kijkhoek, is het display ontworpen voor gemakkelijke herkenning. Naast een optimale zichtbaarheid in alle lichtomstandigheden, optimaliseert de helderheidssensor ook de levensduur van het apparaat door ervoor te zorgen dat de verlichting nooit helderder is dan nodig.

18 aanpasbare symbolen

Door het grote aantal te combineren schermkleuren en het hoge schermcontrast zijn de maximaal 18 aanpasbare symbolen op iedere display duidelijk zichtbaar. De weergegeven symbolen kunnen worden getoond met een resolutie van maximaal 432 x 432 pixels en kunnen worden geüpload met behulp van de programmeerkit van de Multi-Legend Display.

Alle voordelen op een rij:

  • Met maximaal 18 aanpasbare symbolen per display
  • Uitstekende zichtbaarheid en brede kijkhoek
  • Omgevingsgevoelige sensor voor de helderheid van het display
  • Modern ontwerp met geringe inbouwdiepte
  • Voldoet aan relevante normen

Andere producten van EAO die interessant kunnen zijn:

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven