Algemeen

Bedieningselementen voor railverkeer van EAO

EAO bedieningselementen voor railverkeer
De bedieningselementen voor railverkeer van de Serie 04 van EAO voldoen aan de in deze sector geldende eisen. (foto: EAO)

De intuïtieve ergonomische bedieningselementen Serie 04 van EAO hebben hun waarde in moderne spoorvoertuigen bewezen. Dankzij het ontwerp, de veilige en ergonomische bediening en duidelijk tactiel gevoel hebben ze een plaats veroverd in stuurcabines. Het uitgebreide assortiment is verkrijgbaar in vierkante of ronde uitvoering en in standaard opbouw of verzonken montage-uitvoering.

Met deze serie kan elke functie precies worden ontworpen om te voldoen aan de vereiste specificaties van de toepassing. Gestandaardiseerde of aangepaste markeringen in de vorm van gegraveerde tekst of symbolen, zorgen voor een ergonomische en intuïtieve bediening. Precisie, snelheid en betrouwbaarheid tijdens het gebruik maakt de Serie 04 geschikt voor toepassingen in machinebesturing, schakelkasten en centrale bedieningspanelen.

Bedieningselementen

De bedieningselementen zijn leverbaar als drukknop, verlichte drukknop en paddenstoeldrukknop, als keuze-, sleutel-, steeksleutel- en hevelschakelaar, signaalarmatuur, flitslicht, zoemer, potentiometer, stopknop, noodstopknop en noodoproepschakelaar.

De frontramen van zwart of verzilverd kunststof of naturel of zwart geandoniseerd aluminium geven de schakelaars en signaalarmaturen een ontwerp dat tegelijk modern en robuust is. Mechanisch gedwongen contacten en momentcontacten bieden een keuze uit schroef-, ring- kabelschoen-, enkelvoudige of dubbele plug-in terminals en een intuïtieve optie van push-in terminals (PIT) waarvoor geen extra gereedschap nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven