Algemeen
EAO drukknop serie 56
De gebruiker ervaart bij het indrukken van de drukknop een hoorbare en voelbare klik. (foto: EAO)

Met de Serie 56 biedt EAO een drukknop die wereldwijd in veel applicaties kan worden gebruikt. De drukknop geeft een onmiskenbare klik bij het indrukken en biedt daardoor een buitengewoon hoge mate van gebruikerscomfort. De universele drukknop is de nieuwste toevoeging aan de Serie 56.

De universele schakelaar uit deze is duidelijk zichtbaar dankzij de led-verlichting, het grote bedieningsoppervlak, de ruime kleurkeuze voor het frontraam en met een laser gegraveerde symbolen. Door de combinatie van deze kenmerken en de onmiskenbare klik bij het indrukken biedt deze intuïtieve drukknop een hoge mate van gebruikerscomfort. Applicatievoorbeelden zijn te vinden in stadsbussen, touring cars, gebouwen, infrastructuur en machines

Een ruime keuze aan standaard ISO 7000 of klantspecifieke symbolen kunnen in zwart worden gegraveerd op de grijs geanodiseerde lenzen. Deze mogelijkheid en de ruime keuze aan kleuren voor het frontraam maken het mogelijk om applicatiespecifieke ontwerpen snel en makkelijk te produceren. Lenzen zonder symbolen zijn eveneens leverbaar.

Drukknop met feedback

De drukknop valt op door het grote bedieningsoppervlak. De ingeschakelde status van de drukknop wordt aangegeven door groene verlichting, die goed zichtbaar is in alle lichtomstandigheden. De gebruiker krijgt bij het indrukken van de drukknop feedback via meerdere zintuigen. Dit komt door de hoorbare en voelbare klik die kenmerkend is voor de drukknoppen uit de Serie 56 en door  de duidelijk zichtbare rode led naast de groene verlichting.

Dankzij de standaard M8 aansluiting (M8x1, 6-pin) en de geringe inbouwdiepte (27 mm) is de universele drukknop uit de Serie 56 eenvoudig plug & play te installeren. Volgens EAO halen de drukknoppen meer dan vijf miljoen bedieningen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven