Ga naar hoofdinhoud

Innovaties in de spotlight tijdens de TechAward op WoTS 2022

Exposanten zullen tijdens World of Technology & Science 2022 innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties. De World of Motion & Drives kent een aantal interessante inzendingen.

Bezoekers aan de WoTS 2022 kunnen stemmen op de genomineerde innovaties, waarna de geselecteerde innovaties meedoen in de race om het winnen van de prestigieuze TechAward. Bovendien doen een aantal bedrijven mee aan de gloednieuwe Green TechAward, een prijs voor duurzame productoplossingen.

We stellen u de eerste drie inzendingen voor die deelnemen aan de TechAward 2022:

EAO Benelux – Serie 09 CAN Keypads

De serie 09 CAN keypads van EAO Benelux maakt kans op de TechAward 2022. Keypad van robuuste constructie voorzien van 6 schakelaars. Door de vele unieke eigenschappen is het product met recht zeer innovatief te noemen. Een opsomming: De 4 segments zeer heldere RGB ringverlichting om elke schakelaar en de afzonderlijke symboolverlichting in het midden van de schakelaar, maken deze goed zichtbaar en functioneel herkenbaar, ook in het volle zonlicht. Aansturing en communicatie vindt plaats via CANbus of CANbus Safety.

itsme – FactoryScan

Eveneens kanshebber is itsme van FactoryScan. Een hoge uptime van je productielijnen is fundamenteel voor je efficiëntie. De FactoryScan van itsme – Dutch Industrial Supplier of the Year – kan bijdragen aan een aanzienlijke verhoging van die uptime. Wanneer bestaande componenten in de besturingskasten in deze lijnen defect zijn, moeten ze vervangen worden. Denk daarbij aan frequentieregelaars, besturings- en netwerkcomponenten.

SMC Nederland – EHEDG-gecertificeerde pneumatische koppeling

Een derde genomineerde is de EHEDG-gecertificeerde pneumatische koppeling van SMC Nederland. In de voedselverwerkende industrie moeten componenten worden toegepast die aan strikte hygiënerichtlijnen voldoen, omdat zij in contact kunnen komen met eindproducten voor consumenten. De nieuwe KFG2H-E serie van SMC bestaat uit ‘s werelds eerste en tot dusver enige EHEDG-gecertificeerde pneumatische koppelingen (type EL klasse I Aux). Dankzij het hygiënische ontwerp van gepolijst roestvast staal is er geen ophoping van vloeistoffen en vuil, wat ten goede komt aan hygiëne en voedselveiligheid.

Stemmen op de innovaties is mogelijk via deze link. U kunt zich ook kosteloos registreren voor een bezoek aan de beurs van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht op de website van WoTS.

Ook interessant: Innovaties in de spotlight tijdens de TechAwards op WoTS 2022

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven