Ga naar hoofdinhoud

Biesheuvel Groep neemt Ter Horst over

Ter Horst is leverancier van pneumatische producten zoals deze Protect Air ToolReg van Wiltec, een in-line drukregelaar die op elk luchtgereedschap en persluchtsysteem is te monteren

Biesheuvel Groep uit Cuijk heeft per 9 oktober 2015 de business unit Ter Horst Air specialists overgenomen van Wiltec uit Uden. Hiermee zet Biesheuvel Techniek een belangrijke stap bij de verbreding en versterking van de productgroep ‘Pneumatiek en Hydrauliek’.

Ter Horst adviseert, levert pneumatische componenten en stelt air-systeemoplossingen samen. Jarenlange ervaring in deze markt zal versterkt worden door het Biesheuvel Techniek Branches netwerk en het Pneumatiek Competence Center Cuijk te gaan gebruiken.

Uitbreiding productaanbod

Door overname van Ter Horst kan Biesheuvel Techniek klanten in de medische-, farmaceutisch-, water industrie en machinebouw beter bedienen. Pneumatische specialisten Peetjan Verkaaik en Rob de Wijs nemen de merken Nitto, Wilkerson, Proportion-Air, Univer, MGF compres en Rotomation mee.

Integratie in Biesheuvel Groep

“Wij integreren de business unit binnen Biesheuvel Techniek waarbij het persoonlijke advies versterkt wordt”, aldus Meino Noordenbos, Algemeen Directeur Biesheuvel Groep. Voor de verkoop, voorraad en standplaats van de medewerkers is ons Competence Center Cuijk onder verantwoording van Hans van Oss en Rob Rothof gekozen. Vanuit Cuijk fabriceren wij pneumatische cilinders en besturingskasten incl. volledige project management tot en met installatie, inbedrijfstelling, aftersalesservice van de pneumatische Installaties.

Hans Dominicus van Ter Horst meldt; “deze aktiviteit past perfect bij Biesheuvel Techniek en wij zijn er van overtuigd dat zij deze aktiviteit op een gezonde manier verder kunnen uitbouwen”.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven