Ga naar hoofdinhoud

Video: Robotica kennis en team management ervaring komt van pas bij Marvu

Waar komen de studenten van Team Rembrandts en University Racing Eindhoven na hun studie terecht en hoe kijken zij terug op hun tijd bij deze teams? Als sponsor van beide teams is Apex Dynamics Benelux benieuwd naar hun ervaringen en toekomstplannen. Met enige trots zoekt Thom van Oss, directeur van Apex Dynamics Benelux, een aantal van de oud studenten op in hun nieuwe werkomgevingen. Met als resultaat een serie van mooie gesprekken met dit keer in de spotlight: Gijs de Veer bij Marvu Foodprocessing Equipment.

Gijs de Veer is voormalig lid van team Rembrandts en werkt nu anderhalf jaar bij Marvu in Sint-Oedenrode als process engineer. In deze rol probeert Gijs de bedrijfsprocessen van aanvraag van de klant tot aan de oplevering van dergelijke machines te optimaliseren.

Transportbandsystemen in de voedselverwerkende industrie

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie. Zij leveren transportsystemen aan bedrijven gespecialiseerd in onder andere vleesverwerking, brood & banket, AGF en visverwerking. Naast transportsystemen levert en produceert Marvu ook speciaal machines die kunnen worden samengesteld op basis van uw specifieke situatie. Deze machines worden gecombineerd met een transportband. Hierdoor krijgen eindklanten een geïntegreerd systeem. Gijs zorgt dus voor een soepel proces, ook combineert hij de transportbandsystemen en speciaal machines tot een totaalpakket en levert dit aan de klant.

Doorstroom van team Rembrandts naar het bedrijfsleven

Welke kennis en ervaring van team Rembrandts neem je mee naar het bedrijfsleven? “Bij team Rembrandts heb ik geleerd om je werk echt met passie te doen en om je volledig in te willen zetten voor een club. Die mentaliteit en om de beste te zijn in wat je doet heb ik heel erg meegenomen in mijn werk. Daarnaast kom je heel dicht in aanraking met alle vormen van techniek en bedrijfskunde waardoor je meer inzicht krijgt in bepaalde werkzaamheden. Bovenal neem je een brede schaal aan kennis mee het bedrijfsleven in,” aldus Gijs de Veer.

Sponsor team Rembrandts

Apex Dynamics sponsort al een aantal jaar verschillende studententeams zoals Team Rembrandts en University Racing Eindhoven. De studenten van Team Rembrandts uit de regio doen al sinds 2011 mee met internationale robot competities. Daarbij doen zij veel kennis op over robotica en leren zij skills zoals samenwerken en team management. Veel van deze studenten komen na hun opleiding dan ook terecht bij mooie bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven