Ga naar hoofdinhoud

The Paint Inspector’s Field Guide

De Inspectie van beschermingssystemen voor corrosie controle omvat een breed scala van testmethoden en technieken. De Paint Inspector’s Field Guide (PIFG) behandelt een breed scala van deze controlemethoden om mensen in het veld te helpen met de fundamentele grondslagen van de beschermende coating-inspectie. De tekst wordt aangevuld met visuele voorbeelden van fysieke inspecties en een technisch inhoudelijke review van de in de industrie bekende standaarden.

Aan het boek ligt een schat aan ervaring ten grondslag. De PIFG biedt uitgebreide begeleiding en hulp aan iedereen die geïnteresseerd is in de inspectie van beschermende coating toepassingen. Het boek is voornamelijk ontwikkeld vanwege een in de schilder- en coatingindustrie bekend en onderschreven feit: De levensduur van een beschermend coating systeem verbetert sterk wanneer deze wordt onderworpen aan adequate kwaliteit controle en inspectie voor, tijdens en na de oppervlakte behandeling en applicatie fases in een coating project.

Mensen achter de Field Guide
De auteur van de Field Guide “Lee Wilson” is een bekend Verf- en Coating specialist in het Verenigd Koninkrijk. Lee werd onlangs bekroond met de Clive Hare onderscheiding en erkend als een van de top 25 denkers in de hedendaagse industrie. In 2012 werd de auteur ook bekroond met de JPCL redactie prijs voor zijn werk. De tekst is bewerkt door Amerikaan Brian Goldie, die jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis meebrengt.

Meer informatie
De Nederlandse leverancier van kwaliteit controle apparatuur, TQC, is de uitgever van de “Paint Inspector’s Field Guide”. De prijs voor het 198 pagina’s tellende boek is 110 euro exclusief handling kosten. Verdere details over de field guide en bestel informatie kunt u vinden op de website van TQC.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven