Ga naar hoofdinhoud

Inleiding tot de besturingstechniek

Elektor International Media heeft ‘Control Engineering, Een inleiding tot de besturingstechniek’ op de markt gebracht. Dit boek richt zich tot ‘praktiserende’ ingenieurs, studenten en hobbyisten. Het is een bron van inspiratie voor de hardware en de software die zijn geassocieerd met de instrumentatie- en besturingstechniek. Er wordt een groot aantal voorbeelden gegeven die uit verschillende industriële en andere toepassingen afkomstig zijn.

In het boek wordt een groot aantal schema’s en listings gegeven die kenmerkend zijn voor meet- en regeltoepassingen. Deze ontwerpen (zowel hardware als software) kunnen door de lezer als uitgangspunt voor eigen toepassingen worden gebruikt.

Het boek geeft voorbeelden van het programmeren van PIC, PLC, PAC en PC. De inhoudsopgave van het boek en alle codevoorbeelden kunnen op deze pagina van de uitgever worden gedownload.

Na inleidende hoofdstukken over de theorie van de besturingstechniek en het modelleren van een systeem, richt de tekst zich voornamelijk op software voor het simuleren en implementeren van besturingssystemen, waarbij zaken als interfacing, elektronica-hardware en computerplatforms niet uit het oog worden verloren.

‘Control Engineering’ kan waardevolle inzichten in en oplossingen voor besturingsapplicaties bieden.

  • Titel: Control Engineering, 166 pagina’s, 1e druk
  • Auteur: Michael Dickinson
  • Uitgever: Elektor International Media, Susteren
  • ISBN 978-90-5381-032-3
  • Prijs: € 32,50

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven