Ga naar hoofdinhoud

Industrial encoders voor dummies

De boeken ‘Voor dummies’ leggen op een heldere, toegankelijke en doorgaanse betaalbare en humoristische manier de basis uit van onderwerpen op allerlei gebieden. In de boeken worden zowel complexe als eenvoudige onderwerpen duidelijk beschreven. Daarom lezen niet alleen beginners maar ook gevorderden deze boeken. Tijdens de Industriële Week kwamen we op de stand van Aproco het boekje ‘ Industrial encoders for dummies’  tegen.

De boeken zijn herkenbaar aan de cover, meestal in de kleuren geel en zwart met een afbeelding van een figuur met een driehoekig hoofd, de ‘Dummies Man’. De Voor Dummies-serie begon in 1991 met DOS voor Dummies, gepubliceerd door IDG Books. De serie wordt nu gepubliceerd door John Wiley & Sons. De Nederlandstalige Voor Dummies worden uitgegeven door Pearson Education Benelux.

Encoders for dummies
Dit Engelstalige boek beschrijft de verschillende typen en uitvoeringen encoders die op de markt beschikbaar zijn en beschrijven hoe die werken. Op basis van deze informatie kunnen (aanstaande) gebruikers een gefundeerde keuze voor een encoder voor hun specifieke applicatie. Het boekje kent vijf hoofdstukken:

  • hoe werkt een encoder
  • de juiste encoder voor uw applicatie
  • de juiste kwaliteit encoder
  • een encoder inbouwen in uw systeem
  • negen dingen die u van uw leverancier moet weten

Geïnteresseerden kunnen het boekje aanvragen bij Aproco.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven