Ga naar hoofdinhoud

Het nieuwe zakboek BHV

Het zakboek BHV geeft een bondige samenvatting van de belangrijkste BHV handelingen aan de hand van heldere stroomschema’s. Een geheugensteun en informatiebron voor u en uw medewerkers In de ene helft van het boek vindt u de belangrijkste wetenswaardigheden voor het verlenen van spoedeisende hulp. Wat moet u doorgeven bij een 112-melding en hoe stelt u een juiste diagnose. Het boek beschrijft de belangrijkste levensreddende handelingen met duidelijke foto’s.

De andere helft opent met een 112-belscript voor het melden van een brand. Aan de hand van een stroomschema kunt u beslissen of u zelf kunt blussen of dat u moet ontruimen. Ook hier duidelijke instructies met foto’s. Het BHV zakboek is geschreven voor opgeleide BHV’ers, maar ook niet-BHV’ers kunnen er in noodsituaties hun voordeel mee doen.

De verkoopprijs bedraagt € 6,95 excl. btw per stuk. Bij een afname vanaf 10 exemplaren ontvangt u al staffelkorting (10%). Bij meer exemplaren kan dit oplopen tot 45%. Ook heeft u de mogelijkheid om het zakboek van uw eigen bedrijfslogo te voorzien. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Auteur Gerard de Groot Msc is praktijkopleider bij GPM Training & Consult. Tevens veiligheidskundige, bedrijfskundige, arboconsultant, auditor en auteur (o.a. onderwijsboeken VCA). Hij ontwikkelde veel trainingen voor bedrijven en is betrokken bij diverse opleidingen voor arboprofessionals.


 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven