Ga naar hoofdinhoud

Rollon optimaliseert productstructuur

Rollon heeft zijn productstructuur, website en catalogus vernieuwd (foto: Rollon)

Om zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen, breidt Rollon voortdurend zijn productportfolio uit. Op basis van de bestaande producten ontwikkelt de aanbieder van lineaire techniek op maat gemaakte oplossingen. Doordat het assortiment hierdoor de afgelopen jaren flink gegroeid is, is het tijd voor een nieuwe productstructuur en een overzichtelijke website en catalogus.

De lineaire geleidingen bestaan momenteel uit acht productfamilies, die ingedeeld zijn in roller- en kogelomloopgeleidingen en telescoopuitvoeringen. Daarnaast zijn nog acht soorten assen in verschillende bouwgroottes en varianten beschikbaar. Bij de assen gaat het om uitvoeringen met tandriem, kogelaandrijving en heugel of opengewerkte assen of juist afgesloten uitvoeringen. En nog steeds groeit het aanbod verder. Het werd daarom tijd voor een nieuwe productstructuur.

Productstructuur

Het bedrijf heeft zijn producten nu ingedeeld in drie verschillende productlijnen: de Actuator Line, Linear Line en Telescopic Line. Deze drie productlijnen bestaan uit veertien productfamilies die volgens hun mechanische kenmerken worden ingedeeld.

De huidige website bestaat vijf jaar, wat in de digitale wereld ongeveer overeenkomt met de tijd van de oude Grieken. De nieuwe productstructuur was aanleiding om ook de website aan te passen. Via de site kunnen bezoekers alle belangrijke informatie over het bedrijf en lineaire techniek vinden. In vergelijking met de oude website is er nu veel meer algemene informatie beschikbaar over de producten, maar ook over de toepassingen.

Ook is de nieuwe productstructuur verwerkt in de productcatalogus.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven