Ga naar hoofdinhoud

Paul Quaedvlieg nieuwe hoofdredacteur

Paul Quaedvlieg wordt per 1 januari de nieuwe hoofdredacteur van Aandrijftechniek en Products4Engineers (foto: TTM)

Ad Spijkers, hoofdredacteur van de titels Aandrijftechniek en Products4engineers, heeft besloten om de uitgever van deze titels, Eisma Industrialmedia BV, per 1 januari 2016 te verlaten. Paul Quaedvlieg wordt per genoemde datum zijn opvolger bij deze titels.

Paul Quaedvlieg startte zijn carrière als technisch schrijver met het verzorgen van de technische documentatie van diverse producten en productlijnen, onder meer voor hydraulisch aangedreven straatvegers en voor test- en meetlijnen voor de productie van microprocessoren. Daarna was hij als redacteur onder meer actief voor Aandrijftechniek en Metaal Magazine, de laatste drie jaren voor TTM (Truck & Transport Management), Bestelauto en Zakenauto.

Paul Quaedvlieg is dus geen onbekende in de aandrijf- en besturingswereld. Sterker nog, regelmatig informeren relaties uit deze markt naar het welzijn van de nieuwe hoofdredacteur. Hij heeft bewezen daarin zijn mannetje te staan en de redactie heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij deze titels goed zal leiden en verder uitbouwen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven