Ga naar hoofdinhoud

Nieuw overzicht technische webinars om bij te blijven

Aandrijftechniek blijft overzichten plaatsen van technische webinars vanuit de industrie. Ideaal voor engineers en technici die thuis werken, maar ook voor diegenen die op kantoor of in de fabriek aan het werk zijn en bij willen scholen op hun vakgebied.

Deels thuiswerken blijft voor velen op dit ogenblik de gewoonste zaak van de wereld. Toch blijft het voor mensen in de industrie lastig om hun kennis op peil te houden en zoeken bedrijven een manier om die kennis bij de klant te krijgen.

Webinars zijn daarvoor een prima middel en Aandrijftechniek zoekt daarbij de samenwerking met gerenommeerde bedrijven uit de industrie. Interessant onderwerp deze week is:

Dinsdag 24 mei van 11.00 –  11.00 uur geeft Schneider Electric een webinar over: De nieuwe standaard in Industriële Automatisering

Er zijn binnenkort nog meer onderwerpen die technici op hun vakgebied aanspreken. Als uw bedrijf of uw moederbedrijf in het buitenland een webinar organiseert horen wij dit graag. Voor meer informatie over publicatie van uw webinar, mail gerust naar: v.hermans@eisma.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven