Ga naar hoofdinhoud

Mijnsbergen wijzigt naam in ATB Automation

Zowel het kantoor in Sint-Pieters-Leeuw als in Mijdrecht (foto) blijven in hun huidige vorm bestaan. Iedere locatie behoudt zijn eigen verkoop, orderadministratie en service team (foto: ATB Automation)

Om de communicatie krachtiger, doelgerichter en efficiënter te kunnen blijven ontwikkelen gaan Mijnsbergen en ATB Automation vanaf 1 januari 2016 in de Benelux verder onder de naam ATB Automation. Beide bedrijven zijn al ruim 50 jaar gespecialiseerd in aandrijf- en besturingstechniek waarbij Mijnsbergen actief is in de Nederlandse markt en ATB Automation in België en Luxemburg.

Vanuit Mijdrecht (NL) bewerkt Mijnsbergen de Nederlandse markt. ATB Automation, Sint-Pieters-Leeuw (BE), is een zelfstandige en tweetalige organisatie voor België en Luxemburg. Sinds 2002 worden beide bedrijven geleid door een centrale directie. Veel bedrijfsprocessen zijn inmiddels centraal georganiseerd. Belangrijk is én blijft dat lokale medewerkers de lokale markt bedienen.

Naamsverandering per 1 januari 2016

Communicatie met de markt is het belangrijkste binnen de organisatie. Dit gebeurt met persoonlijke contacten, via internet, social media, nieuwsbrieven, mailings en beursdeelnames. Mijnsbergen en ATB Automation functioneren als één organisatie. Voor de relaties in Nederland verandert er verder helemaal niets. De vertrouwde contactpersonen blijven voor u beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven