Ga naar hoofdinhoud

MA-IT MyAutomation ontvangt QKP-certificaat 2022 van B&R

V.l.n.r.: Wico Reineman (B&R), Aram Malas (MA-IT), Piet Tak (B&R) en Maarten Bulsink (MA-IT)

Op 25 maart jongstleden ontving Aram Malas, managing director van MA-IT MyAutomation, uit handen van Piet Tak, advisor & coach B&R Industriële Automatisering, het certificaat ‘B&R Qualified Knowledge Partner 2022’. Sinds 2018 is MA-IT als B&R partner gecertificeerd.

Aram Malas is trots op dit partnership en zijn bedrijf investeert jaarlijks in het opleiden en bijscholen van hun engineers in de B&R wereld van hoogwaardige oplossingen voor industriële automatisering. Bij steeds meer B&R klanten biedt MA-IT haar diensten aan.

Automatiseringsconcepten

Piet Tak kijkt terug op inmiddels vier jaar uitstekende samenwerking met een goede feedback van B&R klanten die MA-IT medewerkers inzetten bij het ontwikkelen van hun automatiseringsconcepten en -software. “We zien in MA-IT een partner die duidelijk investeert in onze gezamenlijke toekomst.”

Open communicatie

Wico Reineman, sales engineer voor Noordoost-Nederland, onderhoudt voor B&R de contacten met MA-IT. Hij is erg tevreden over de goede samenwerking en open communicatie. “We versterken elkaar met nieuwe ideeën om de kennis en ervaring van MA-IT optimaal in te laten zetten door B&R klanten.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven