Ga naar hoofdinhoud

MA-IT eerste Nederlandse B&R Qualified Knowledge Partner

B&R en MA-IT hebben een letter of intent getekend om meer engineers te specialiseren in B&R systemen. Van links naar rechts Wico Reineman (B&R), Aram Malas (MA-IT), Piet Tak (B&R) en Maarten Bulsink (MA-IT) (foto: B&R Industriële Automatisering).

B&R Industriële Automatisering in Breda en MA-IT MyAutomation in Deventer hebben een letter of intent getekend. Ze willen samenwerken om meer engineers te specialiseren in B&R systemen. Deze engineers kunnen daarbij technische ondersteuning leveren bij klanten die deze systemen gebruiken. Hierbij valt te denken aan industriële automatiseringsoplossingen bij machinebouwers en eindgebruikers.

MA-IT MyAutomation is een kennisleverancier voor bedrijven werkzaam in de industriële automatisering waaronder systeemintegratoren, machinebouwers en productiebedrijven. Het bedrijf heeft meer dan zestig engineers in industriële automatisering en software engineering. Daarvan wordt de helft getraind in B&R systemen en -toepassingen. Het doel is om meer engineering capaciteit te ontwikkelen voor de Nederlandse markt.

De samenwerking tussen B&R Industriële Automatisering en MA-IT MyAutomation is een reactie op toenemende vraag naar B&R kennis en engineers in Nederland. Om de stijgende vraag bij te houden zijn beide bedrijven meer aan het investeren in opleidingsprogramma’s. Door samen te werken met B&R komen er binnenkort minimaal twintig extra engineers beschikbaar in Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven