Ga naar hoofdinhoud

Coen Paulides nieuwe algemeen directeur bij BEGE Aandrijftechniek BV

Met ingang van januari 2023 benoemt BEGE Aandrijftechniek BV Coen Paulides als nieuwe algemeen directeur (foto: BEGE)

Per januari 2023 is Gerard Paulides gestopt met zijn actieve rol in de directie van BEGE Aandrijftechniek. Hij droeg de leiding van het 72 jaar oude familiebedrijf over aan zijn zoon Coen Paulides. De aandrijfspecialist kondigde ook twee andere directiebenoemingen aan.

Met ingang van januari 2023 benoemde BEGE Aandrijftechniek BV Coen Paulides als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt daarmee de huidige directeur Gerard Paulides op. Op diezelfde datum werd het directieteam uitgebreid met Alex van den Berg (Commercieel directeur) en Marcel Biesma (Operationeel directeur).

Klantspecifieke productontwikkeling

Vanaf 2023 zullen deze drie heren het bedrijf verder leiden, op basis van de bestaande bedrijfswaarden en de gezamenlijk ontwikkelde strategie. Zij zullen zich in de toekomst onder andere gaan bezighouden met thema’s zoals klantspecifieke productontwikkeling en digitale automatisering. Gerard Paulides blijft betrokken als adviseur binnen de organisatie.

Het nieuwe directieteam (v.l.n.r.) Marcel Biesma, Coen Paulides, Gerard Paulides en Alex van den Berg (foto: BEGE)
Het nieuwe directieteam (v.l.n.r.) Marcel Biesma, Coen Paulides, Gerard Paulides en Alex van den Berg (foto: BEGE)

Generatiewissel

De generatiewisseling werd al ingezet met de toetreding van Coen Paulides als International Sales Manager in 2016. De afgelopen jaren is zijn betrokkenheid bij strategische besluitvorming, product engineering en personeelsontwikkeling geleidelijk toegenomen.

Veranderende aandrijftechniekmarkt

Paulides’ brede technische kennis, zijn begrip van de veranderende aandrijfmarkt en hang naar een positieve bedrijfscultuur maken hem de geschikte algemeen directeur van het 72 jaar oude familiebedrijf.

Innovatieve oplossingen

Coen Paulides: “Als 3e generatie binnen ons familiebedrijf streef ik ernaar een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan de Nederlandse en internationale automatiseringsindustrie. Het bieden van innovatieve oplossingen om industriële processen productiever, efficiënter en betrouwbaarder te maken, is mijn topprioriteit. Daarnaast is goed werkgeverschap een belangrijk speerpunt en zullen we blijven investeren in onze collega’s en stimuleren we persoonlijke groei.”

Meer over de geschiedenis van BEGE is te lezen in het artikel BEGE: 70 jaar engineeren, automatiseren én optimaliseren

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven