Ga naar hoofdinhoud

Bram van den Nieuwboer nieuwe directeur Holland Motion Group

Rob en Bram van den Nieuwboer ondertekenen het contract voor bedrijfsopvolging (foto: Holland Motion Group)

Op 1 januari 2022 heeft Bram van den Nieuwboer de functie van Algemeen Directeur overgenomen van zijn vader, Rob van den Nieuwboer. Sinds de oprichting van Holland Hydraulics in 1994, stond Rob van den Nieuwboer, nu 64 jaar, aan het roer en heeft hij het bedrijf geleid en ontwikkeld tot het succesvolle bedrijf dat het nu is. Momenteel vormt Holland Hydraulics B.V. samen met Holland Actuators B.V. de Holland Motion Group.

De afgelopen 14 jaar is Bram (34) werkzaam binnen Holland Hydraulics. Daarbij heeft hij zich de laatste jaren geconcentreerd op de verdere commerciële uitbreiding en ontwikkeling van het bedrijf, als commercieel directeur.

Bram: “Het mooiste aan mijn werkzaamheden is het zoeken naar nieuwe markten en mogelijkheden waarna we deze vervolgens, met het hele team, realiseren. Voornamelijk het teamproces, met de focus op groei en ontwikkeling, is daarin een aspect dat me interesseert en inspireert. Naast het grenzen verleggen met de gehele organisatie, kwam mijn drive voort uit het samenwerken met mijn vader aan de organisatie, die hij 27 jaar geleden heeft opgericht. Ik ben er trots op dat ik in zijn voetsporen treed!”

Vakkundig en gemotiveerd team

Bram neemt de leiding over het bedrijf dat momenteel ca. 30 medewerkers telt, verdeeld over engineering, productie, handel, installatie, service & onderhoud en ondersteunende afdelingen. Een vakkundig en gemotiveerd team, uitgebreid opgeleid en gecertificeerd om werkzaamheden in de compleet uitgeruste werkplaats, óf op locatie uit te voeren. “We zijn een toonaangevend familiebedrijf en dat blijft, wat mij betreft, ook zo in de toekomst. We zijn zelfstandig, en kunnen derhalve onze eigen koers bepalen,” aldus Bram.

Adviserende rol

Na 27 jaar met veel plezier en volle toewijding zijn bedrijf gerund te hebben als algemeen directeur heeft Rob van den Nieuwboer, op 1 januari 2022, het stokje overgedragen aan zijn zoon en opvolger Bram. Rob zal niet geheel terugtreden, hij blijft fungeren in een adviserende rol en als Safety Manager (KAM).

Rob: “Ik spreek mijn oprechte dank uit naar alle relaties, klanten en leveranciers en hoop van harte dat allen gezond door deze vreemde jaren heen weten te laveren. Bij deze mijn hartelijke groeten aan eenieder, in de wetenschap dat, met Bram en het team, de toekomst van Holland Motion Group goed gewaarborgd is.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven