Algemeen
Holland Hydraulics Bosch Rexroth partner
Bram van den Nieuwboer, Commercieel directeur Holland Hydraulics, ontvangt het certificaat uit handen van Arjan Coppens, director Sales & Services Bosch Rexroth

Holland Hydraulics in Hengelo (O) is per 8 januari 2021 Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth. Met deze certificering kan Holland Hydraulics de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit van Rexroth leveren.

Met trots kondigt Holland Hydraulics de nieuwe certificering als Certified Excellence Service Partner van Bosch Rexroth aan. In het afgelopen jaar is Holland Hydraulics het certificeringstraject met Rexroth gestart.

Elke fase geauditeerd

Dit certificeringstraject bestaat uit verschillende fasen van voorselectie tot evaluatie en implementatie, waarbij elke fase geauditeerd wordt door Rexroth. In enkele maanden heeft Holland Hydraulics alle fasen succesvol doorlopen en is het certificaat op 8 januari 2021 uitgereikt en door beide partijen ondertekend.

Unieke positie in Oosten van Nederland

Met deze certificering kan Holland Hydraulics de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit van Rexroth leveren. Bovendien kan Holland Hydraulics met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. Met deze certificering bekleedt het bedrijf nu een unieke positie in Twente, Oost IJsselland en Oost Gelderland.

Trots op uitbreiding

Met een focus op het leveren van een hoge kwaliteit, het bieden van efficiënte, klantvriendelijke oplossingen en het streven naar continuïteit, sluiten de kernwaarden en werkwijze van Rexroth goed aan op die van Holland Hydraulics.

Holland Hydraulics is trots op deze uitbreiding van het servicepakket en het bedrijf kijkt met vertrouwen uit naar een goede samenwerking met Rexroth als Certified Excellence Service Partner.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven