Ga naar hoofdinhoud

Bauma 2022: het aftellen is begonnen

De opbouw op het buitenterrein van de Bauma is inmiddels begonnen (foto: Messe München)

Transporters, heftrucks, kranen, machines en apparatuur, en de opbouwteams in het midden van dit alles: De opbouw van Bauma 2022, die van 24 tot 30 oktober plaatsvindt op het buitenterrein van het beursterrein in München, is in volle gang. Op 11 oktober is ook in de 18 hallen de opbouwfase begonnen.

De wereldwijd toonaangevende beurs voor bouwmachines, bouwmateriaalmachines, mijnbouwmachines, bouwvoertuigen en bouwuitrusting mag rekenen op meer dan 3.100 exposanten uit circa 60 landen. Verspreid over een totaal van 614.000 vierkante meter (wat overeenkomt met ongeveer 86 voetbalvelden), verdeeld over 414.000 vierkante meter buitenruimte en 200.000 vierkante meter halruimte, is Bauma de grootste vakbeurs ter wereld in termen van tentoonstellingsruimte.

Meer dan 30 kranen vormen het kranenbos

Naast talrijke graafmachines, kiepwagens, asfalteringsmachines en mengtorens kunnen de deelnemers zich bij de opening van de Bauma op 24 oktober ook weer verheugen op het beroemde “kranenbos” met meer dan 30 kranen.

Een heus kranenbos zal te zien zijn op het buitenterrein van Bauma in München (foto: Messe München)

Bouwbeelden en webcam

Het buitenterrein van Bauma krijgt inmiddels aardig vorm. Bijzonder is hoe klein de grote machines en systemen zijn voordat ze worden opgebouwd. De webcam van Bauma biedt een overzicht rondom.

Ook interessant: Preview Bauma 2022: Veel nieuwe E-bouwmachines

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven