Ga naar hoofdinhoud

Webinar: Energiebesparing in industriële processen

Terugkijken

Schneider Electric organiseert in samenwerking met AVEVA Select Benelux het webinar ‘Energiebesparing in industriële processen’ op donderdag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur.

De industrie kent een ongeziene energiecrisis: fabrieken worden stilgelegd en prijzen zijn wel 5 tot 10 maal hoger. 70% van de verbruikte energie in de industrie gaat, ook in Nederland en België, naar elektrische motoren. Hoeveel energie verbruikt uw organisatie?

Direct energie besparen

De vraag ‘Hoe kunnen we ons energieverbruik verminderen?’ is wat operationele, financiële en productiemanagers in energie-intensieve sectoren zoals o.a. de voedingsmiddelen, water, maakindustrie, high tech, machinebouw en ook in de logistiek wakker houdt.

In de webinar Energiebesparing in industriële processen laten we implementaties bij klanten zien die aantonen dat het loont om het energieverbruik in het productieproces in kaart te brengen. We bieden oplossingen aan om energieverbruik te optimaliseren en te verlagen en begeleiden aanwezigen stap voor stap bij de eerste fase in dit traject.

Agenda webinar: donderdag 24 november 2022

10:00 – 10:05 Welkom

10:05 – 10:15 Hoe bespaart u energie in uw industriële proces? Waar beginnen we?

10:15 – 10:45 Inpirerende cases met gerealiseerde energiebesparing in de industrie

10:45 – 11:00 Vraag en antwoord

Inschrijven is gratis kan via deze link.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven