Ga naar hoofdinhoud

Mechanische veiligheidskoppelingen – “Airbags” voor machines

Terugkijken

Inhoud van het webinar

  • Waarom machines moeten worden beveiligd tegen overbelasting
  • Puur elektronische oplossingen vs. mechanische veiligheidskoppelingen
  • Soorten, ontwerp en functionele principes van veiligheidskoppelingen
  • Toepassingsgebieden, selectiecriteria en geschikte oplossingen

Algemene informatie

  • De webseminars zijn gratis
  • Taal van de webseminars is Engels
  • Na uw registratie ontvangt u een e-mail met alle nodige informatie. U kunt deelnemen aan het webseminar op het geplande tijdstip via een link in de e-mail. Wij raden u aan Google Chrome te gebruiken en de juiste Webex-extensie te installeren wanneer daarom wordt gevraagd.

Registreer u nu via deze link: https://www.mayr.com/en/news/fairs-webinars?category=webinar

Informatie over Mayr

Als wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van veiligheidskoppeling-  en veiligheidsrem-technologie wil MAYR u graag ondersteunen met een aantal webinars. Hier leert u onder andere hoe u de bewegingen van uw machines en systemen veilig kunt maken. MAYR producten worden in Nederland vertegenwoordigd door Groneman B.V.

Naast webinars over de grondbeginselen van de veiligheidskoppeling en veiligheids-remtechnologie, biedt men ook webinars op expertniveau over geselecteerde specialistische onderwerpen.

In deze expert-webinars leert u zich te kwalificeren om de respectievelijke veiligheidscomponenten te selecteren en te dimensioneren, rekening houdend met alle fysieke omstandigheden en beïnvloedende factoren, zodat persoonlijk letsel en materiële schade wordt uitgesloten.

Deze webinars zijn gericht op specialisten en managers, ontwerpers, ontwikkelaars en veiligheidsfunctionarissen uit de machinebouw. Ze worden gegeven in de Engelse taal.

Uw voordeel
Met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van veiligheidskoppeling en veiligheidsremtechnologie en de bijbehorende vakgebieden is MAYR de juiste partner om van u een expert te maken op het gebied van de veiligheid van mensen, machines en systemen.

Waarom kiezen voor MAYR?
Kernelementen van MAYR zijn de waarden van veiligheid, betrouwbaarheid en innovatie. Ze staan voor de MAYR  filosofie, die door alles heenloopt. De combinatie van traditie en innovatie, maar ook lokale ‘roots’ en wereldwijd marktleiderschap, is wat hen onderscheidt. Voor uitgebreide informatie over de MAYR veiligheidsremmen en elektrische toebehoren neemt u contact op met Groneman B.V., Telefoon 074-2551140, e-mail: aandrijftechniek@groneman.nl of bezoek onze website: www.groneman.nl

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven