Webinar

Dit webinar is geweest op donderdag 10 juni 10.00 uur

Het exporteren van machines naar de Verenigde Staten en Canada is geen abc’tje. Vooral de wetgeving en normen op het gebied van productveiligheid zijn beduidend anders dan in Europa. Om de exporterende machinebouwer meer inzicht te geven in deze materie organiseert LAPP samen met UL International op donderdag 10 juni 2021 het webinar “UL: Passport to the USA & Canada”.

Wat kunt u verwachten tijdens dit webinar?

Peter Hoogerdijk, Senior Staff Engineer Energy & Power Technologies bij UL International B.V. geeft een uitgebreide toelichting hoe het exporteren naar Noord-Amerika precies in elkaar zit en waar je als machinebouwer rekening mee moet houden. Paul Helsen, Product Manager bij LAPP Benelux B.V. richt zich tijdens het webinar specifiek op het gebruik van draad en kabel binnen deze context.

Datum: donderdag 10 juni 2021
Aanvang: 10:00 uur
Duur: ca. 60 minuten, daarna is er de mogelijk om vragen te stellen
Aanmelden: via de button “Registreer” op onze website  of direct via de registratiepagina 

Het webinar wordt in het Nederlands gepresenteerd en de Powerpoint slides zijn Engelstalig in verband met de specifieke UL-terminologie. Deelname aan het webinar is gratis.

Webinars van LAPP Benelux vinden live plaats op een vooraf vastgesteld tijdstip. Dit geeft u als deelnemer de mogelijkheid om vragen te stellen en actief bij te dragen aan de presentatie. De presentatie duurt gemiddeld 30-40 minuten en wordt gevolgd door een gemodereerde vraag-en-antwoordsessie.

Heeft u vragen over de functionaliteiten van de webinar, mail dan uw vraag naar: 
marketing.lappbenelux(at)lappgroup.com

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven