Webinar

Dit webinar is geweest op dinsdag 24 november om 10.00 uur.

Innovatie en productontwikkeling staan nooit stil bij LAPP. Daarom lanceren we ook dit najaar nieuwe producten om te kunnen voldoen aan de constant veranderende eisen in de industrie. Maak daarom kennis met alle nieuwe LAPP-producten van 2020  tijdens ons webinar op dinsdag 24 november 2020. Ga naar onze website voor meer informatie over het webinar en meld u eenvoudig aan via de registratiebutton.

Wat kunt u verwachten tijdens dit webinar?

LAPP staat bekend om haar 8 sterke merken. Binnen een aantal van deze merken zijn producten toegevoegd, of is het gamma uitgebreid. Het aanbod is divers, voor verschillende markten, in diverse segmenten en in de meest uiteenlopende applicaties. Om deze aan u kenbaar te maken organiseren we het webinar ”Nieuwe producten 2020”. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen? Registreer u dan direct.

Datum: dinsdag 24 november 2020
Aanvang: 10:00 uur
Duur: ca. 35 minuten, inclusief een vragenronde
Aanmelden: via de button “Registreer” op onze website of direct via de registratiepagina

Het webinar wordt in het Nederlands gepresenteerd door Paul Helsen (Product Manager). Deelname aan het webinar is gratis.

Webinars van LAPP Benelux vinden live plaats op een vooraf vastgesteld tijdstip. Dit geeft u als deelnemer de mogelijkheid om vragen te stellen en actief bij te dragen aan de presentatie. De presentatie duurt gemiddeld 30-40 minuten en wordt gevolgd door een gemodereerde vraag-en-antwoordsessie.

Heeft u vragen over de functionaliteiten van de webinar, mail dan uw vraag naar 
marketing.lappbenelux(at)lappgroup.com

Meer informatie over onze nieuwe producten

Klik hier om u aan te melden voor het webinar


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven