Ga naar hoofdinhoud

Webinars Vereniging Platform Hydrauliek over loadsensing

In een serie van totaal drie webinars wordt het onderwerp van Loadsense door specialisten van binnen en buiten de Vereniging Platform Hydrauliek uitvoerig uitgelegd (foto: Aandrijftechniek)

De komende maanden september, oktober en november organiseert de Vereniging Platform Hydrauliek een drietal webinars. Deze webinars vinden plaats onder de naam Hydrauliek Symposium, waarbij kennisoverdracht de belangrijkste drijfveer is. Onderwerp van de drie webinars is loadsensing.

In een serie van totaal drie webinars wordt het onderwerp van Loadsense door specialisten van binnen en buiten de Vereniging Platform Hydrauliek uitvoerig uitgelegd.

De webinars zijn te volgen op elke pc of laptop, men kan vragen stellen via een Q&A en men neemt deel aan vragen die gesteld worden in polls. Door in te schrijven is men gelijk geregistreerd voor alle drie te houden webinars over dit onderwerp.

Het programma voor de webinars is als volgt samen gesteld:

Webinar 1 – Donderdag 3 september | 15.30 – 16.45 uur

In het eerste webinar wordt ingegaan op het thema ‘Wat is loadsensing?’, met daarbij enkele animatie-instructiefilms met uitleg. Ook gaat Wim Beekman van Motrac Industries verder in op het thema ‘loadsensing’.

Webinar 2 – Donderdag 29 oktober | 15.30 – 16.45 uur

In het tweede webinar gaat Geert Geven van Bosch Rexroth in op ‘loadsensing en flowsharing’. De tweede spreker is Arnoud van Ooijen, eveneens van Bosch Rexroth. Zijn presentatie gaat over een ‘demo van een loadsense-systeem in het simulatie pakket Simster’.

Webinar 3 – Donderdag 26 november | 15.30 – 16.45 uur

Het derde webinar is deels nog in ontwikkeling, maar Peter Albers van Ingenieursbureau Albers gaat in het tweede deel van dit laatste webinar in op het thema ‘Redundantie in de hydrauliek’.

Klik hier om in te schrijven voor deze drie webinars.

platform hydrauliek

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven