Ga naar hoofdinhoud

Walk Aandrijftechniek wordt Optibelt Walk

Walk Aandrijvingen wordt Optibelt Walk (foto: Walk Aandrijvingen).

Met ingang van 1 januari 2015 wordt het veertig jaar bestaande Th. Walk Aandrijftechniek overgenomen door Arntz Optibelt Groep. Laatstgenoemde is producent van high performance aandrijfriemen met een goede staat van dienst. De groep vervaardigt kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten voor de machinebouw, de auto- en landbouwindustrie en huishoudelijke apparaten.

Walk Aandrijftechniek is specialist in het vervaardigen van mechanische aandrijfcomponenten en levert wereldwijd aan grote en kleine afnemers. Tot het leveringsprogramma van Walk behoren tandwielkasten, complete aandrijfmodules, tandwielen, kettingwielen, kettingen, tandheugels, wormen, wormwielen, tandriempoelies, tandriemen, speciale vertandingen en standaard aandrijfcomponenten.

De onderneming produceert zowel enkelstuks als series volgens elke gewenste specificatie en in alle mogelijke vormen, tandvormen en materiaalsoorten. Daarnaast biedt het bedrijf samenwerking aan op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en logistiek uit lage loonlanden en research & development. Door de overname kan het bedrijf in Noord-Limburg optimaal inspelen op de behoefte van klanten op het gebied van mechanische aandrijfcomponenten.

Optibelt Walk

Vanuit de vestiging in Heijen staat het team Optibelt Walk, zoals het bedrijf in januari verder gaat, klaar voor een efficiënte en effectieve voortzetting van de huidige samenwerking met de klanten. Met de nieuwe naam komt er ook een nieuw mailadres (info@optibelt-walk.com) en een nieuwe URL (www.optibelt-walk.com).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven