Ga naar hoofdinhoud

VP Academy uitgebreid met volledig VPFlowScope flow meter portfolio

VPInstruments heeft haar online e-learningsplatform, de VP Academy, voorzien van een grote update

VPInstruments, fabrikant van producten voor industriële energiemetingen, heeft haar online e-learningsplatform, de VP Academy, voorzien van een grote update. De update bevat de toevoeging van de VPFlowScope DP, VPFlowScope Probe en het volledige VPFlowScope In-line productassortiment. 

De VP Academy stelt gebruikers in staat waar en wanneer men wil, om alles te leren over de producten van VPInstruments. Het platform biedt zowel fundamentele- als diepgaande kennis.

Online leeromgeving

Deze online leeromgeving is speciaal ontworpen om instructies en informatie zo eenvoudig mogelijk aan te bieden. De informatie en instructies worden dan ook aangeboden in zowel tekst, afbeeldingen, als video’s. Met deze uitbreiding beschikt de VP Academy nu over alle VPFlowScope debiet meters en over het VPVision energiemonitoring systeem.

Mobiele- of permanente metingen

De hele VPFlowScope flow meter productfamilie meet perslucht of andere industriële gassen, zoals stikstof, zuurstof, helium en meer. De VPFlowScope debiet meters geven inzicht van opwekkings- tot afname kant, in verzadigde en droge lucht, en kunnen worden gebruikt voor mobiele- of permanente metingen. De VPFlowScopes beschikken allemaal over het 4-in-1 meetprincipe: (bidirectioneel) debiet, druk, temperatuur en totale flow.

VP-instruments

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven