Ga naar hoofdinhoud

Vinci Energies neemt Stork Doetinchem over

Vinci Energies heeft Stork in Doetinchem (voorheen Koster E&I) overgenomen (foto: Benny Gudde)

Met ingang van 1 september heeft Vinci Energies de activiteiten van Stork in Doetinchem (voorheen Koster E&I) overgenomen. De industriële en gebouwgebonden activiteiten worden voortgezet onder respectievelijk de merknamen Actemium en Vinci Facilities. Vinci Energies is een multidisciplinaire dienstverlener die onder verschillende merken diensten levert vanuit regionale business units.

Met de overname van de activiteiten van Stork in Doetinchem vergroot de Vinci-groep de landelijke dekking en versterkt de onderneming zijn positie in het oosten van het land. Actemium richt zich op advies over, ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties en werkt voor opdrachtgevers in de diverse markten. Vinci Facilities biedt facilitaire dienstverlening en is gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouw gebonden omgeving.”

De klanten van Stork Doetinchem houden na de overname dezelfde contactpersonen en kunnen blijven rekenen op hun eigen team van specialisten. Door de uitbreiding van de netwerken van zowel Actemium als Vinci Facilities hebben de klanten nog beter toegang tot veilige en duurzame oplossingen en diensten voor zowel de industrie en gebouw gebonden omgeving.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven