Ga naar hoofdinhoud

Vermogenselektronica Event

ISE Magnetics heeft een aantal hoogspanningscomponenten voor de luchtvaartindustrie ontwikkeld (foto: FHI)

Tijdens het Vermogenselektronica Event op 23 juni in 1931 Congrescentrum te Den Bosch is er veel aandacht voor innovaties om de power conversion te optimaliseren. Lezingen over componenten, modules en nieuwe concepten brengen engineers nieuwe ideeën, inzichten en een kijkje in de toekomst.

Het Vermogenselektronica Event wordt geopend door Pavol Bauer (hoogleraar aan de TU Delft). In zijn lezing ‘Green energy and charging of electric vehicles’ schetst hij een toekomstbeeld en gaat hij in op de uitdagingen die door technologie opgelost moeten worden. Uiteraard wordt ook de laatste stand van de techniek besproken en staat hij uitgebreid stil bij contactloze power conversion.

Lezingen vermogenselektronica

In de track Power Conversion zien bezoekers praktische lezingen over actuele ontwikkelingen. Andrzej Wojtasik van Ericsson Power Modules spreekt over ‘digital power’, Achim Kruck, Vishay Optocouplers & Solid State spreekt over optocouplers maar er zijn meer trends die besproken worden. Engineers gaan gegarandeerd met tips en nieuwe ideeën naar huis die direct in een ontwerp toegepast kunnen worden.

Op maat gemaakt en standaard

Op de kennismarkt van het Vermogenselektronica Event zijn veel nieuwe componenten te vinden. Engineers zien hier de laatste ontwikkelingen en krijgen van de exposanten meer informatie over de mogelijkheden en kosten. Er zijn veel standaard componenten maar om aan specifieke eisen te voldoen worden er ook componenten op maat gemaakt. Zo ontwikkelde ISE Magnetics hoogspanningscomponenten voor de luchtvaartindustrie.

Het programma is door organisator FHI samengesteld in overleg met de TU Delft en TU Eindhoven. Voor een bezoek aan het Vermogenselektronica Event registreert u zich via de website.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven