Ga naar hoofdinhoud

TSN veertig jaar actief in transportbanden

TSN is gespecialiseerd in het leveren en monteren van transportbanden binnen een compleet serviceconcept (foto: Rema Tip Top TSN).

Wat in 1974 begon als een lokale leverancier voor transportbanden in Arnhem, is uitgegroeid tot een grote Nederlands leverancier van transportbanden en technische rubber- en kunststofproducten. Veertig jaar na de oprichting telt Transportbanden Service Nederland (TSN) zes vestigingen en zeventig vaste medewerkers.

In een steeds sneller wordende wereld waarin technologische ontwikkelingen en innovatie onbegrensd lijken, blijft de rubber transportband nog steeds het meest gebruikte product om bulkmateriaal van A naar B te transporteren. De ontwikkeling van het product heeft natuurlijk niet stilgestaan.

Door verbeterde productietechnieken en toepassing van nieuwe en verbeterde garens voor weefsels zijn de rubber transportbanden steeds betrouwbaarder geworden. Verdergaande internationale normering heeft er voor gezorgd dat producten kunnen worden geselecteerd naar hun toepassing en te verwachten levensduur.

Veertig jaar TSN

TSN heeft in veertig jaar een gestage groei doorgemaakt. Deze is mede mogelijk gemaakt door een trouwe klantenkring en de flexibiliteit om zich aan te passen aan de veranderde vraag en taakstelling van de klant. Het leveren en monteren van de transportband heeft de laatste tien jaar steeds meer plaatsgemaakt voor een compleet service concept.

Tien jaar geleden is TSN onderdeel geworden van het wereldwijd actieve Duitse Rema Tip Top concern veranderde de bedrijfsnaam in Rema Tip Top TSN. Het bedrijf laat het jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. De komende maanden zullen acties en aanbiedingen voor afnemers een uitnodiging vormen om het veertigjarig jubileum mee te vieren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven