Ga naar hoofdinhoud

Technische Unie organiseert vijfde Industrie Event (video)

Het vijfde Industrie Event van Technische Unie wordt op vier locaties gehouden (foto: Technische Unie).

Voor de vijfde keer organiseert Technische Unie het Industrie Event. Dit najaar staat het thema Smart Industry Solutions centraal. Samen met leveranciers en sprekers biedt Nederlands grootste technische groothandel een middag waarin cyber security, smart engineering, energie-investeringsaftrek, exporteren naar Noord-Amerika en smart manufacturing aan bod komen.

Ernest Kappers (Eplan) vertelt tijdens zijn lezing over digitalisering van het gehele engineering- en productieproces. Van basic- en detail engineering, werkvoorbereiding, productie van de besturingen en verdeelpanelen tot aan onderhoud en beheer. Marcel Jutte (NEN) praat de bezoekers bij over de belangrijkste aandachtspunten binnen cybersecurity voor industriële netwerken.

Het exporteren van machines naar Noord-Amerika is ‘een vak apart’. Geurt van Bennekom (Eaton) licht de belangrijkste normen en richtlijnen toe. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) neemt de bezoekers mee in de belangrijkste ontwikkelingen rondom het klimaatakkoord. Ook Aweta en Inelvé zijn uitgenodigd om hun best practices omtrent smart manufacturing te delen.

Verder informeren ABB, Draka, Eaton, Lapp, Omron, Philips, Phoenix Contact, Rittal, Schneider, Siemens en SMC de bezoekers tijdens het Industrie Event over hun producten, diensten en oplossingen voor machinebouwer, industriële eindklant en paneelbouwer.

Industrie Event

Het vijfde Industrie Event worden op de volgende data en locaties gehouden:

  • maandag 24 september: Van der Valk, Breukelen
  • dinsdag 2 oktober: Van der Valk, Dordrecht
  • dinsdag 9 oktober: Van der Valk, Zwolle
  • dinsdag 6 november: Van der Valk, Uden-Veghel

Een impressie van het event in 2017 vindt u op YouTube. Het Industrie Event is gratis te bezoeken. U kunt toegangskaarten bestellen op de website van Technische Unie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven