Ga naar hoofdinhoud

Supply Partners in 2015 weer naar Hannover

De Nederlandse toeleverende industrie zal in 2015 nog prominenter aanwezig zijn op de Hannover Messe (foto: Benny Gudde).

Tijdens de Hannover Messe 2015 zal de Nederlandse toeleverende industrie zich presenteren in een paviljoen dat zelfs 50% groter is dan in 2014. Door de krachten te bundelen en met één gezicht naar buiten te treden, zullen de vier samenwerkende industrieorganisaties de Nederlandse maakindustrie als hoogwaardige toeleveringspartner nog sterker kunnen presenteren. Deelnemende organisaties in de Industrial Supply Partners zijn Brainport Industries, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat.

Na de succesvolle deelname aan de Hannover Messe 2014 (met Nederland als partnerland) is gebleken dat steeds meer ondernemers hun aanwezigheid op buitenlandse markten verder willen uitbreiden. De belangstelling voor deelname aan deze belangrijkste industriële beurs ter wereld onder Nederlandse ondernemers groeit dan ook sterk, zo merken de samenwerkende organisaties.

Hannover Messe 2015

Het Nederlandse paviljoen wordt prominent gepositioneerd in hal 4, Industrial Supply. De intensievere samenwerking zal ook duidelijk zichtbaar zijn voor de deelnemende bedrijven. De presentatie krijgt een oppervlakte van bijna 2000 m2 en wordt thematisch worden ingedeeld. Verschillende paviljoens met thema’s uit de toeleverketen (zoals engineering, manufacturing en system suppliers) moeten duidelijkheid geven aan de bezoeker welke disciplines de Nederlandse maakindustrie kan bieden.

In het omlijstend programma van de Hannover Messe met zijn seminars en workshops zal de Nederlandse maakindustrie een prominente rol spelen. Nederland zal zich presenteren als een betrouwbare toeleverpartner die zowel in de ontwikkelfase als in het productieproces optimaal kan inspelen op de behoefte van de klant.

De Hannover Messe 2015 vindt plaats van 13 tot en met 17 april 2015 en zal behalve Industrial Supply onder meer de vakbeurs Motion, Drive & Automation (MDA) omvatten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven