Ga naar hoofdinhoud

SPS IPC Drives, Motek en Control samen naar India

Schall en Mesago brengen SPS IPC Drives, Motek en Control gezamenlijk naar India (foto: Benny Gudde)

Beursorganisatoren PE Schall GmbH & Co KG en Mesago Messe Frankfurt GmbH slaan de handen ineen om gezamenlijk een evenement in India te organiseren. Beide organisaties willen hiermee een krachtige stap maken in de ontwikkeling van evenementen op groeiende buitenlandse markten. Het plan is een combinatie te maken van de toonaangevende beurzen SPS IPC Drives, Motek en Control.

SPS IPC Drives is in Europa de belangrijkste beurs op het gebied van elektrische automatisering. Motek is een belangrijke internationale vakbeurs voor productie- en assemblage automatisering, Control is een vooraanstaande internationale beurs op het gebied van kwaliteitsborging.

Evenement in India

Vanuit deze posities ontstond het idee om de competenties en expertise op het gebied van technische vakbeurzen te combineren en samen te brengen in een gezamenlijk project voor de Indiase industrie. Het nieuwe evenement zal worden georganiseerd in de beursstad Ahmedabad in de deelstaat Gujarat in het westen van India.

In het kader van het ketendenken zien beide beursontwikkelaars met de combinatie van SPS IPC Drives, Motek en Control goede kansen voor een op de sterk groeiende Indiase markt afgestemd platform voor informatie, communicatie en business.

Mesago zal zich samen met collega’s van de Messe Frankfurt India bezig houden met de organisatie en acquisitie. Schall brengt als de partner licentie van de merken Motek en controle en zijn kennis van ontwikkeling en marketing in.

SPS Automatisering India 2015 zal plaatsvinden van 5 tot en met 7 februari in het Mahatma Mandir Convention and Exhibition Centre.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven