Ga naar hoofdinhoud

SPS IPC Drives 2017 krijgt extra hal

Met de komst van een nieuwe hal heeft beursorganisator Mesago de thematische indeling enigszins gewijzigd.

SPS IPC Drives 2017, Europa’s belangrijkste beurs op het gebied van elektrische automatisering, neemt dit jaar weer een extra hal in gebruik. Van 28 tot en met 30 november kunnen bezoekers zich nu in zestien hallen in NürnbergMesse laten informeren over de nieuwste producten voor ‚smart‘ en digitale automatisering. De beurs wordt georganiseerd door Mesago.

Door de uitbreiding met weer een extra hal zijn de thema’s in verschillende hallen verschoven. Hal 6 is in de toekomst volledig gericht op het thema ‚Software & IT in de productie‘. Het tot nu toe in hal 6 ondergebrachte thema ‚Mechanische infrastructuur‘ al in de toekomst samen met aanbieders van industriële communicatie zowel in hal 2 als in de nu toegevoegde hal 10.1 te vinden zijn.

Op beide niveaus in hal 10 (10.0 en 10.1) zijn nu vier aan elkaar grenzende thema’s te vinden: Besturingstechniek, Interfacetechniek, Mechanische infrastructuur en Industriële communicatie. Laatstgenoemd thema toont hier oplossingen voor Industrie 4.0 en actuele ontwikkelingen bij OPC UA en TSN. Dankzij eenvoudige en gestandaardiseerde toegang tot data en apparatuur in het veld zijn concepten zoals op cloud gebaseerde toepassingen en predictive maintenance mogelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven