Ga naar hoofdinhoud

Sioux breidt haar activiteiten uit op kennis-hub Delftechpark

Sioux Technologies betrekt nieuw kantoor op kennis-hub Delftechpark (foto: Sioux)

Sioux Technologies is een strategische hightech solutions partner die complexe hightechsystemen ontwikkelt, innoveert en assembleert. Het bedrijf heeft een nieuw pand betrokken in Delft. Vanuit deze grotere vestiging op Delftechpark 53, op steenworp afstand van de TU Delft, kan de hightech solutions partner zowel opdrachtgevers als de arbeidsmarkt in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag beter van dienst zijn.

Tim Olmer, vestigingsleider van Sioux Technologies in Delft: “Delft is als kennisstad in het westen van Nederland een toplocatie voor ons om te zitten. We zien in deze regio veel mogelijkheden om met interessante technologiebedrijven samen te werken. Vanwege onze sterke groei in opdrachten en medewerkers de afgelopen jaren, was het nodig om naar een groter kantoor te verhuizen. Op onze nieuwe locatie hebben we nu drie keer zoveel ruimte.” Sioux heeft, naast haar kantoor in Delft, ook vestigingen in Mijdrecht, Apeldoorn en een complete multidisciplinare Sioux Campus in Eindhoven.

Assemblagehal

In 2020 breidde Sioux Technologies zijn technische campus op bedrijventerrein Esp in Eindhoven nog uit met een nieuwe assemblagehal van 5000 m2. Met bijna een verdubbeling van de cleanroom en een complete reinigingsstraat vergrootte het systeemhuis destijds zijn productiecapaciteiten aanzienlijk.

Met vestigingen in België, Duitsland, Roemenië, China, Vietnam en Singapore opereert Sioux wereldwijd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven