Ga naar hoofdinhoud

Sigmatek presenteert remote access oplossing

Sigmatek maakt veilige toegang op afstand mogelijk met het web-based Remote Access Platform.

Mogelijkheden tot veilig onderhoud op afstand vergroten de beschikbaarheid van machines of systemen. Met het web-based ‘Remote Access Platform‘ (RAP) van Sigmatek is een scala aan opties voor onderhoud op afstand beschikbaar. Hierdoor kan machine data comfortabel verzameld en geëvalueerd worden.

Technici kunnen eenvoudig via een centrale interface een beveiligde VPN-verbinding met de gewenste machine opzetten. Machine- of systeemvisualisatie kan op deze manier via VNC worden aangestuurd. De gebruiker kan software updaten, debuggen en onderhoud plegen alsof er on-site gewerkt wordt.

Remote access

De VPN datacommunicatie naar de RAP vindt plaats via de ‘Remote Access Router’ (RAR). Als alternatief is een op software gebaseerde implementatie in de machinebesturing als ‘Embedded Remote Access’ mogelijk. De compacte RAR voor DIN-rail voldoet aan de hoogste IT veiligheidsnormen. Verschillende varianten van de router zijn beschikbaar: enkel Ethernet, SIM 3G/4G, Wi-Fi en Wi-Fi + 4G LTE.

Voor meer inzicht in de machine-settingen, alarm setup en data rapportage beschikt het op een browser gebaseerde cloud platform over ‘Cloud Logging’ en ‘Cloud Notify’.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven