Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Procentec en Itsme in trainingen

Van links naar rechts Jan van Engelen (Application Engineer Electrical, Itsme), Bert Kars (Directeur Purchasing, Itsme), Pieter Barendrecht (Managing Director, Procentec), Matthew Dulcey (Global Sales Manager, Procentec) en Clement Jense (Senior Sales Engineer, Procentec).

Procentec, kennispartner op het gebied van Profibus en Profinet technologie, gaat een samenwerking aan met de internationale bedrijvengroep Itsme. Procentec gaat trainingen op het gebied van Profibus en Profinet verzorgen op verschillende Itsme-locaties in Nederland. Het samenwerkingscontract werd gisteren ondertekend.

De experts van Procentec delen hun expertise op het gebied van Profibus en Profinet al jaren door middel van het geven van trainingen. Inmiddels hebben al meer dan 4000 cursisten één of meerdere trainingen afgerond. Het aanbod omvat onder meer gratis producttrainingen, Troubleshooting & Maintenance-opleidingen en door PI International gecertificeerde Engineer en Installer cursussen.

De trainingen zijn nuttig voor eindklanten, system integrators, original equipment manufacturers en fabrikanten die dagelijks te maken hebben met Profibus en Profinet. Training is immers essentieel om de kennis van installaties optimaal te houden en zo kostbare downtime te kunnen voorkomen.

Samenwerking Procentec en Itsme

Procentec verzorgt de cursussen zowel op haar hoofdkwartier in Wateringen als op locaties wereldwijd. De samenwerking met Itsme geeft Procentec de mogelijkheid om nog meer gebruikers te bereiken. Itsme beschikt namelijk over dertien vestigingen verspreid over heel Nederland waar een training kan worden gevolgd. De toevoeging van de erkende Procentec-cursussen betekent tevens een verrijking voor het opleidingsaanbod waarmee Itsme jaarlijks meer dan 1500 cursisten binnen de industriële automatisering bereikt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven