Ga naar hoofdinhoud

Saia-Burgess twintig jaar in Nederland

Het product portfolio met onder meer stappen- en synchroonmotoren, microschakelaars en solenoids is sinds 2005 aanzienlijk uitgebreid met DC motoren en fexible circuits (foto: Johnson Electric)

Saia-Burgess Benelux BV, het Nederlandse verkoopkantoor van Johnson Electric, bestaat  twintig jaar. In juli 1995 is het bedrijf gestart in Gouda en inmiddels al weer twee jaar gevestigd in Den Haag. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft de onderneming een gestage groei doorgemaakt.

Met het volste vertrouwen gaat Hein van der Waals, Sales Director Benelux, samen met  zijn team de volgende twintig jaar tegemoet.

Johnson Electric

Johnson Electric is een producent en leverancier van motionsystemen en componenten. Elektromotoren en schakelaars worden breed toegepast in de automobielindustrie, in huishoudelijke apparatuur, in kantoorapparatuur, in industriële producten, in consumentenproducten en in medische systemen. Het hoofdkantoor staat in Hong Kong. Bij Johnson Electric werken meer dan 38.000 mensen verdeelt over 23 landen.

Innovatiecentra zijn gevestigd in Hong Kong, China, Zwitserland, Duitsland, Italië, Israël, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Johnson Electric beschikt over eigen fabrieken in China, Zwitserland, Italië, Polen, Hongarije, Servië, de VS, Brazilië, India en andere landen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven