Ga naar hoofdinhoud

Rotrans Belting versterkt Biesheuvel Groep

Rotrans Belting versterkt de Biesheuvel Groep met specialistische kennis en klantgerichte oplossingen van transportbanden, aandrijfriemen en tandriemen voor de maak- en onderhoudsindustrie (foto: Biesheuvel Groep).

Rotrans Belting versterkt de Biesheuvel Groep met specialistische kennis en klantgerichte oplossingen van transportbanden, aandrijfriemen en tandriemen voor de maak- en onderhoudsindustrie. Het competence center Rotrans Belting werkt vanuit Apeldoorn, Drachten en Nieuw-Vennep.

In de afgelopen maanden is de samenwerking goed doordacht en de combinatie tot stand gekomen. Rotrans Belting bedient vanuit haar specialisme en ervaring onder andere de voedingsmiddelenindustrie, grafische industrie, verpakkingsindustrie en kartonnage industrie. Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor advies, levering, montage, reparatie en service van transportbanden.

Biesheuvel rotrans voorbeeldBiesheuvel Groep B.V. en D’hont België zijn vanuit 39 vestigingen actief in de Benelux. Continu groeiend en toonaangevende speler in de mechanische MRO markt met een omzet van meer dan € 120 mln. Het assortiment van ruim 800.000 producten, onderverdeeld in: Aandrijftechniek incl. Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineair Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Sealing, Tooling & Verspaning, Gereedschappen, Safety, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging & Industrial Supplies.

Service belangrijk

Rob Kleine Schaars, Hans van Es en Jaap Brouwer, eigenaren van Rotrans Belting: “Wij hebben ons klantenbestand altijd plezierig specialistisch geadviseerd, bediend en operationeel geholpen. Service in combinatie met schaalvoordelen vinden wij noodzakelijk om een leidende Transportbanden speler te zijn. In het Biesheuvel Techniek netwerk vonden wij de juiste partner. Zij passen bij ons. A-merken zien in ons een toegevoegde waarde. Wij zullen –samen met ons team – in de komende periode de markt beter en breder kunnen bedienen”.

Meino Noordenbos, Algemeen Directeur Biesheuvel Techniek: “Mechanische MRO betekent dat wij Up-Time in techniek continu bij onze klanten willen benadrukken. Rotrans Belting maakt oplossingen op maat voor engineering en technische dienst in vele markten. Het team werkt landelijk en met hun dynamiek zal het ideaal passen. Dit merkten wij al in de afgelopen jaren in de samenwerking. Rotrans Belting past prima naast MCA Motion Control Automation, Molenberg Aandrijftechniek en Stamhuis Lineair Techniek.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven