Ga naar hoofdinhoud

Robuuste Allen-Bradley I/O-modules voor toepassing in slimme machines

De nieuwe Allen-Bradley ArmorBlock I/O-modules kunnen in een breed temperatuurbereik werken.

Rockwell Automation heeft nieuwe ArmorBlock I/O-modules van Allen-Bradley op de markt gebracht. Daarmee kunnen fabrikanten de ontwerp- en productiviteitsvoordelen van On-Machine I/O-modules inzetten voor slimme machines die in veeleisende toepassingen worden gebruikt.

De nieuwe Allen-Bradley ArmorBlock I/O-modules kunnen in een breed temperatuurbereik werken. Daarnaast zijn ze IP69K-gecertificeerd voor de toepassing in zware omstandigheden zoals de automotive industrie, bij material-handling, verpakken en laswerkzaamheden.

Quick Connect-functionaliteit

De modules kunnen overal op een machine worden gemonteerd om kortere kabels en lagere bedradingskosten te realiseren. De universele Ethernet/IP digitale I/O modules hebben een behuizing van gegoten, nikkel geplateerd zink; hebben Quick Connect-functionaliteit en beschikken over diagnostiek om de tijd die nodig is voor inbedrijfstelling en het zoeken van storingen tot een minimum te beperken.

Meer blokken in een ringnetwerk

Drie IO-Link hubblokken verminderen de ontwerpcomplexiteit omdat er meer apparaten via de IO-Link-master verbonden kunnen worden. Met een M12 L-gecodeerde voedingsaansluiting op geselecteerde blokken is een hogere spanning mogelijk, waardoor meer blokken in een ringnetwerk opgenomen kunnen worden. Dat resulteert in minder bedrading en lagere installatiekosten.

Voor bedrijven, die gescheiden I/O-blokken gebruiken voor digitale input en output zijn de ArmorBlock I/O-modules de ideale keuze. Ze bieden een 16-kanaals zelf configureerbare digitale I/O met – afhankelijk van de toepassingsbehoeften – een flexibel gebruik als digitale input of output.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven