Ga naar hoofdinhoud

Procentec benoemt managing director

Procentec heeft Pieter-Barendrecht genoemd tot managing director (foto: Procentec).

Procentec,  specialist op het gebied van Profibus en Profinet technologie, heeft Pieter Barendrecht aangesteld als managing director. Hij heeft ruime kennis en ervaring opgedaan binnen Operations, Business Development en Recruitment bij diverse bedrijven. In maart 2011 is hij zijn carrière bij Procentec gestart als Head of Operations, waarna hij in juni 2014 is benoemd tot COO.

Als managing director zal Barendrecht de groeistrategie van het bedrijf verder uitrollen. Aan de hand van het productportfolio, onze de opleidingen en supportdiensten is de onderneming al bekend in de wereld van Profibus- en Profinet-technologie. Procentec zal gefocust blijven op innoveren en nieuwe ontwikkelingen, zonder de focus op de reden van ons bestaan te verliezen: de klanten.

Procentec is specialist op het gebied van Profibus en Profinet technologie. Het bedrijf ontwikkelt producten om productieprocessen van eindgebruikers te optimaliseren. De oplossingen op maat zorgen er voor dat klanten succesvol automatiseren en het maximale rendement uit hun proces halen. De onderneming levert wereldwijd componenten die nodig zijn om een meet- en stuurbaar netwerk in te richten. Daarnaast is het bedrijf internationaal geaccrediteerde Competence- en Trainingscentrum voor genoemde netwerken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven