Ga naar hoofdinhoud

Positioneermodules met tandriem of spindel

Hiwin presenteerde op de Hannover Messe nieuwe positioneermodules (foto: Paul Quaedvlieg)

Hiwin introduceerde op de Hannover Messe een nieuwe generatie tandriemassen (serie HM-B) en spindelassen (HM-S). De positioneermodules kenmerken zich door een goede productiekwaliteit, vermogensdichtheid, nauwkeurigheid en een fraai ontwerp, waarvoor het bedrijf de iF Design Award kreeg uitgereikt.

De compacte lineaire assen positioneren belastingen zowel verticaal als horizontaal tot op de millimeter, met een hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid. De nieuwe lineaire assen worden vervaardigd uit beproefde componenten uit eigen productie. Dit zorgt voor een optimale afstemming van de componenten, wat resulteert in hoge vermogensdichtheid en mechanische stabiliteit. Daardoor zijn beide series ook snel leverbaar.

Als partner voor de machine- en installatiebouw gaat de dienstverlening van Hiwin echter verder dan alleen het leveren van assen en geleidingen. Met een paar muisklikken kan elke ontwerper de gewenste as zonder registratie online configureren en vervolgens de CAD-data downloaden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven