Ga naar hoofdinhoud

Positieve vooruitzichten voor SPS 2022

Impressie van een eerdere editie van Smart Production Solutions (foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Malte Kirchner)

Met bijna 700 exposanten heeft de SPS 2022 (Smart Production Solutions) al een zeer hoge boekingssituatie op de vroegboekdeadline. En volgens organisator Mesago Messe Frankfurt melden zich elke dag meer geïnteresseerde exposanten. Ze bevestigen de grote vraag naar deelname aan de vakbeurs voor de internationale automatiseringsindustrie. Deze vindt van 8 tot 10 november 2022 in Neurenberg plaats, twee weken eerder dan in voorgaande jaren.

Van start-up tot key player, van full-service provider tot specialist, van hidden champion tot global tech giant, de huidige registratielijst voor SPS 2022 bevat al veel bekende namen in de branche. Phoenix Contact, Beckhoff Automation, ABB, B&R, Pepperl+Fuchs, SICK, Lenze, SEW-EURODRIVE, Pilz, Rittal, Microsoft, SAP, KEYENCE en Bosch Rexroth zijn er slechts enkele.

“Alle betrokkenen zijn erg enthousiast over een fysieke SPS en het vervolg van de succesvolle vakbeurs. Onze telefoons staan ​​bijna nooit stil en de interesse om klanten weer persoonlijk te kunnen spreken bij de SPS is zeer groot na een beurspauze van twee jaar vanwege de pandemie. Dit spoort ons aan en we werken met volle energie toe naar november en een succesvolle SPS 2022″, zegt Sylke Schulz-Metzner, Vice President SPS.

SPS 2022: fysieke beurs met digitale component

Naast het driedaagse evenement in Neurenberg omvat het concept van de automatiseringsbeurs dit jaar ook een digitaal component. “De focus van SPS 2022 ligt duidelijk op de fysieke vakbeurs. Toch hebben de afgelopen twee jaar aangetoond dat digitale concepten een ideale aanvulling kunnen zijn bij de voorbereiding en opvolging van een beurs: voor een algemeen overzicht van de branche, voor het aangaan van eerste gesprekken, voor het maken van afspraken ter plaatse, voor het uitwisselen van kennis of om meer te weten te komen over actuele brancheonderwerpen”, vat Martin Roschkowski, president van Mesago Messe Frankfurt, samen.

Op deze manier wil de organisator de positieve effecten van de echte en digitale wereld combineren om de deelnemers de best mogelijke beurservaring te bieden. En ook wie niet kan of mag reizen, moet de mogelijkheid krijgen om via de digitale begeleiding in contact te komen met de SPS-gemeenschap en ideeën uit te wisselen.

Actuele informatie

De organisator plaatst regelmatig updates over de beurs op sps-messe.de. Geïnteresseerden kunnen daar ook uitgebreide informatie krijgen over het bijwonen van het evenement. De voorlopige lijst van exposanten voor SPS 2022 is te vinden onder het menu-item Exposanten en Producten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven