Ga naar hoofdinhoud

Pilz Automatiseringsdagen: oplossingen voor veilige automatisering digitaal beleven

Pilz Automatiseringsdagen vindt plaats van 17 - 19 mei 2022 (foto: Pilz

Op 17 en 18 mei 2022 vinden de Pilz Automatiseringsdagen plaats. Er staat bezoekers een gevarieerd conferentieprogramma (in het Engels en Duits) te wachten met specialistische lezingen over thema’s op het gebied van veilige automatisering.

Pilz organiseert een meerdaags evenement rond deonderwerpen veiligheid, beveiliging en automatisering. De “Automatiseringsdagen” hebben een internationale focus waarbij bezoekers met Pilz-experts van gedachten kunnen wisselen.

Wat brengt de toekomst voor machineveiligheid?

In de keynote staat de vraag Wat heeft de toekomst in petto voor de veiligheid van machines? centraal. Ook zullen tijdens het event de laatste ontwikkelingen in “Veiligheid en security” en “Updates van de functionele veiligheidsnormen” (Machinerichtlijn/13849/62061) worden gepresenteerd, samen met de huidige automatiseringsoplossingen voor de verpakking industrie en intralogistiek. Denk onder meer aan holistische veiligheidsconcepten voor de beveiliging van poorten en toegangscontrole.

Virtueel

Het digitale evenement sluit af met een virtuele discussie en interactieve uitwisseling met de deskundigen. De presentaties worden wereldwijd live gestreamd in zowel Duits als Engels, drie keer per dag volgens tijdzones. Meer informatie over het event is hier te vinden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven