Ga naar hoofdinhoud

Phoenix Contact bouwt nieuw in België

Phoenix Contact België heeft de eerste steen gelegd voor een nieuw bedrijfsgebouw in Zaventem (foto: Phoenix Contact België).

Afgelopen dinsdag heeft Phoenix Contact België de eerste steen gelegd voor een nieuw bedrijfsgebouw in Zaventem. De nabijheid van Brussels Airport is een pluspunt in het streven van de van origine Duitse onderneming om wereldwijd een vooraanstaande rol blijven te spelen in haar markten.

Phoenix Contact zet sterk in op innovatie, verbetering en kwaliteit. Dit zijn de hoekstenen van technologische vooruitgang. Het nieuwe bedrijfsgebouw in Zaventem is daar een bewijs van. De Duitse Gründlichkeit van de gekozen architectuur van de hand van Architect Florian Brandstetter boezemt vertrouwen in. De Belgische partners, Architect Dirk Hendrickx en Architect Koen Gaudaen en het studiebureau Archimedes, modelleerden het geheel naar de Belgische normen en eisen.

In de zomer van 2016 zal Phoenix Contact België zijn personeel en klanten in hoogwaardige technologische omstandigheden kunnen ontvangen. De 2.700 m2 kantoorruimte biedt ruimte om in de toekomst veertig extra werknemers tewerk te stellen. Ook de mogelijkheid om het gebouw later in oppervlakte te verdubbelen is reeds in de planning voorzien.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven