Ga naar hoofdinhoud

Partnerschap Rittal en Hewlett Packard Enterprise voor modulaire datacentersystemen

Rittal gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden. (foto's: Rittal)

Rittal, producent van IT-racks, gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het doel van dit partnerschap is om samen modulaire datacentersystemen op de wereldmarkt aan te bieden.

Rittal brengt zijn complete programma modulaire en schaalbare systemen – van Micro Data Center tot aan schaalbare containersystemen – in de samenwerking in. Met HPE’s Pointnext-Services ontstaat vervolgens een compleet aanbod.
Door het partnerschap ontvangen klanten complete IT-systemen en krijgen over de hele wereld toegang tot services, producten en vakkundig advies om de voordelen van de combinatie van Internet of Things en Edge Computing optimaal te benutten.

Het partnerschap tussen Rittal en HPE werd in New York ondertekend: vlnr: Andreas Keiger (Rittal), Mark Lepore, Brian Whelan, David Winn (HPE), Markus Fischbach (Rittal), Mike Fallos (HPE), Ray Snider, Thomas Schreiner en Dirk Miller (Rittal).

Betere toegang tot de markt
“Hewlett Packard Enterprise is voor Rittal een belangrijke partner en biedt ons een betere toegang tot de markt als het erom gaat om klanten snel te voorzien van de juiste high-end datacentersystemen,” aldus Andreas Keiger, hoofd afdeling Verkoop bij Rittal.
Brian Whelan, WW Director Data Center Facilities bij HPE, over de voordelen van het partnerschap: “Het modulaire bouwdoossysteem van Rittal voor IT-infrastructuren sluit aan perfect op ons aanbod en onze kennis. Daarmee bieden wij onze klanten een eenvoudige en vlotte service.”

Plug&Play
Met het partnerschap richten Rittal en HPE zich op markten die behoefte hebben aan Hybrid-Cloud- en Edge-systemen volgens het “Plug&Play”-principe. Voordelen voor de klant zijn de flexibiliteit, beproefde technologieën, snelle en eenvoudige levering alsmede kosten- en energie-efficiëntie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven