Ga naar hoofdinhoud

Online opleidingsplatform NSK Academy gelanceerd

De nieuwe NSK Academy geeft gebruikers de mogelijkheid hun bestaande lagerkennis uit te breiden en hun praktische vaardigheden bij te schaven. (foto: NSK)

Vanaf Januari 2017 is het nieuwe ‘NSK Academy’ opleidingsplatform (www.nskacademy.com) beschikbaar in het Engels. Het platform zal een reeks technische cursussen aanbieden gericht op de meest recente lager- en lineaire technologie van NSK, de juiste toepassing ervan en het onderhoud.

De NSK Academy zal online trainingsmodules via zelfstudie en technische seminars aanbieden, wat gebruikers de mogelijkheid geeft om hun bestaande technische kennis uit te breiden en hun praktische vaardigheden bij te schaven. Bezoekers van het online portaal doorlopen eerst een eenvoudig registratieproces om de toegang tot de NSK Academy te voltooien, waarna ze kunnen inloggen en de aangepaste inhoud en aanbevolen trainingsmodules raadplegen.

Bearing Basics
De eerste beschikbare e-learning module is ‘Bearing Basics’, die gericht is op wie actief is in MRO, OEM, distributie of logistieke functies. De onderwerpen hier zijn onder andere de basisprincipes van wrijving, lagerkennis (types belasting en onderdeelnummers) en technische informatie zoals inbouwmaten, speling en nauwkeurigheid.  De module zal u ook informeren over onderwerpen zoals de diverse lagertypes, montage, demontage en probleemoplossing. Voor iedereen die betrokken is bij  klantenservice of sales, productmanagement,  technische ondersteuning of onderhoud, engineering, R & D of logistiek kan de ‘Bearing Basics’ module zeer interessant zijn. Ook voor studenten en stagiairs is het platform beschikbaar.

Kennis
Na voltooiing  van de cursus zullen de gebruikers weten hoe ze een lager moeten selecteren, monteren en demonteren, maar ook hoe ze op te slaan, hoe lagerproblemen te identificeren en welke maatregelen hiertegen kunnen worden genomen. Alle gebruikers krijgen na afloop ook een certificaat van de module, indien ze 75% van de gestelde vragen met succes konden beantwoorden. In de toekomst zal de NSK academy uitbreiden met nieuwe modules, videohandleidingen en ander didactisch materiaal. Een Duitstalige versie wordt begin 2017 gelanceerd, gevolgd door andere Europese talen in de loop van het komende jaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven