Ga naar hoofdinhoud

Onderhoud Ja-Ke wereldwijd door Stork Gears & Services

Stork Gears & Services wordt de enige wereldwijd geautoriseerde servicepartner voor bedrijven die in het bezit zijn van Ja-Ke tandwielkasten (foto: Paul Quaedvlieg)

Stork Gears & Services gaat wereldwijd het onderhoud uitvoeren en reserveonderdelen leveren voor de tandwielkasten van Jahnel-Kestermann GmbH, ook wel Ja-Ke genoemd. Beide bedrijven hebben daartoe onlangs een overeenkomst gesloten.

Daarmee wordt Stork Gears & Services de enige wereldwijd geautoriseerde servicepartner voor bedrijven die in het bezit zijn van Ja-Ke tandwielkasten. Door deze overeenkomst is de internationale levering van originele onderdelen van en onderhoud aan Ja-Ke tandwielkasten verzekerd na de sluiting van Ja-Ke. Onderdeel van de overeenkomst is ook de overdracht van de meeste intellectuele eigendommen (IP) en het merendeel van de originele Ja-Ke tekeningen voor het ontwerp, de reproductie en de installatie van identieke nieuwbouw-tandwielkasten. Het Stork Gears & Services team wordt uitgebreid met voormalige Ja-Ke senior service engineers, design engineers en sales managers.

Philip de la Chambre, Managing Director van Stork Gears & Services: “Onze internationale servicegerichtheid, de unieke engineeringsmogelijkheden in onze werkplaatsen en de ruime ervaring met nieuwbouw-tandwielkasten maakten het voor Ja-Ke interessant om dit contract met ons te sluiten. We zijn blij dat we de eigenaren van Ja-Ke tandwielkasten van dienst kunnen zijn en continuïteit in hun bedrijfsvoering kunnen bieden.”

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven