Ga naar hoofdinhoud

NSK komt met vernieuwde lagercatalogus

De catalogus is volgens NSK een gids voor ingenieurs en opdrachtgevers in alle sectoren van de industrie en machinebouw (foto: NSK)

NSK heeft een bijgewerkte versie van zijn lagercatalogus uitgebracht. Het eerste deel van de catalogus bevat algemene informatie, bedoeld om de selectie van rollagers te faciliteren. Het tweede deel behandelt de technische gegevens zoals de levensduur van de lagers, ladingsclassificaties, maximale toerentallen en de instructies rond de behandeling, montage en smering.

De catalogus bevat verder ook uitgebreide tabellen met partnummers, in volgorde van klein naar groot volgens de asdiameter. Ook afmetingen en relevante ontwerpgegevens krijgen een plaats. De catalogus omvat het hele gamma van rollagers van NSK, met inbegrip van groefkogellagers, hoekcontactkogellagers, zelfinstellende kogellagers, cilinderlagers, kegellagers en sferische rollagers.

Bij de ge-update informatie is  ook plaats voor het NSKHPS gamma van hoogwaardige standaardlagers, dat onlangs is uitgebreid met groefkogellagers, cilinderlagers, hoge precisie hoekcontactkogellagers en
hoekcontactkogellagers voor kogelomloopspindels. De nieuwe catalogus bevat ook informatie over kogellagerunits,  staande lagerhuizen (met inbegrip van de nieuwste SNN en SD-serie), cilindrische rollagers voor keerrollen, vierrij cilinderlagers voor rollend materieel voor spoorwegen, kogels, rollen en diverse accessoires.

De rollagers catalogus van NSK kan online geraadpleegd worden op
Ook kan een gedrukt exemplaar aangevraagd worden. Momenteel is de catalogus beschikbaar
in het Engels maar ook andere Europese talen worden beschikbaar in de komende maanden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven