Ga naar hoofdinhoud

NORD haalt recordomzet van meer dan 1 miljard euro

NORD Drivesystems ziet de recordomzet als een bevestiging van zijn klanten

Vlak voor de jaarwisseling 2022/2023 maakte NORD Drivesystems bekend de omzetgrens van 1 miljard euro te passeren. Het bedrijf ziet dit als een bevestiging van zijn klanten. “Dit toont aan hoezeer onze aandrijfoplossingen voldoen aan de eisen van de diverse industriesectoren. Maar ook hoezeer NORD door zijn klanten wordt gewaardeerd als een betrouwbare en competente partner,” benadrukt verkoopdirecteur Gernot Zarp van NORD.

NORD ontwikkelt en produceert aandrijfsystemen die bestaan uit reductoren, elektromotoren en aandrijfelektronica voor meer dan honderd industrietakken. Het aanbieden van oplossingen op maat voor een groot aantal uiteenlopende toepassingen is voor de aandrijfspecialist net zo belangrijk als het vergroten van de energie-efficiëntie van zijn systemen en het reduceren van de TCO voor zijn klanten.

Vraag naar zeer efficiënte elektromotoren

Een voorbeeld hiervan is de innovatieve IE5+ permanentmagneet synchroonmotor. Deze nieuwe motor van NORD overtreft op dit moment de hoogst gedefinieerde efficiëntieklasse voor motoren. Er is veel vraag naar deze motoren door de huidige zeer hoge energiekosten.

Bijna alle componenten uit eigen fabriek

“We zien de groei van de verkopen ook als een erkenning van de befaamde kwaliteit van de NORD-producten,” zegt Zarp. Door de omvangrijke productie, produceert het bedrijf bijna alle componenten in eigen fabrieken met uiterst gekwalificeerde medewerkers over de gehele wereld. “We grijpen deze gebeurtenis aan als een aansporing voor verdere optimalisering, in het belang van onze klanten,” benadrukt Zarp.

Lees ook: Nord toont aandrijfoplossingen voor intelligente productie

of kijk deze video over 800 motoren in logistiek centrum DHL.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven